« Οργάνωση Παραγωγών Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας Η ΕΝΩΣΗ – Υλοποίηση Επιχειρησιακού Προγράμματος 2016-2018 », ήταν το θέμα της συνάντησης που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία της οργάνωσης. Διοίκηση , αλλά και πολλά μέλη άκουσαν με προσοχή την ανάλυση που έγινε από τον Νίκο Τράγγαλο. Τέθηκαν αρκετά ερωτήματα αλλά και προβληματισμοί.

Αναλύθηκαν τα πλεονεκτήματα που δίνονται μέσα από τις ομάδες παραγωγών . Οι αγρότες έδειξαν να κατανοούν πλήρως ότι μόνο μέσα από μια σωστή οργάνωση μπορούν να διεκδικήσουν καλύτερο μέλλον . Τέθηκαν απορίες και προβληματισμοί για την στάση της πολιτείας που δεν πράττει τα δέοντα κυρίως στους «πάγκους», όπως στις οργανώσεις.
Ο Πρόεδρος του ΑΦΟΣ Παντελής Μπαρμπέρης εμφανίστηκε αισίοδοξος , παρά τις δυσκολίες  που  υπάρχουν , ότι η πορεία της Ένωσης είναι ανοδική και εγγύηση για τον αγρότη. Κάλεσε τους αγρότες να δείχνουν εμπιστοσύνη κι να μην ακούν τις διάφορες ανυπόστατες φήμες , που στόχο έχουν να την πλήξουν για να προωθήσουν άλλα συμφέροντα.

Ο ΑΦΟΣ Αλμωπίας απέδειξε ότι οργανώνεται και αξιοποιεί πλέον τα διάφορα προγράμματα. Εξασφαλίζει δε τις καλύτερες τιμές  και όλα τα κιλα΄.

Πηγή: http://aridaia-gegonota.blogspot.gr/2017/01/blog-post_654.html